Het is bijna zo ver! - Reisverslag uit Purmerend, Nederland van Annemarie Rom - WaarBenJij.nu Het is bijna zo ver! - Reisverslag uit Purmerend, Nederland van Annemarie Rom - WaarBenJij.nu

Het is bijna zo ver!

Door: Annemarie

Blijf op de hoogte en volg Annemarie

26 December 2006 | Nederland, Purmerend

Over precies 2 weken is het zo ver, dan vertrekt vlucht KL0713 om 12.15 uur met de meiden van de IPABO aan boord naar Paramaribo.
We zullen door de oma van Ilanit opgehaald worden van de luchthaven en daar ook onze eerste 'echte' Surinaamse maaltijd nuttigen.

Annemarie en ik hebben contact gehad met de directrice van onze LIO school, maar in wat voor groep we stage zullen gaan lopen?! GEEN IDEE!
We weten alleen dat we ons de eerste week bij het bestuur van de EBG moeten voorstellen. Ik laat het allemaal wel op me afkomen.

Ook is bekend geworden dat Anne- Dienke en ik, van 23 april tot en met 5 mei, twee weken lang in Galibi stage zullen lopen. Galibi ligt in het oosten van Suriname bij de grens met Frans Gyana. En daar is eindelijk zee en strand, nu nog hopen dat er dan ook een zonnetje schijnt =)

Afgelopen weken waren zeer druk. Er moest stage gelopen geworden, onderzoeken voor school gedaan worden en er moesten natuurlijk nog allerlei dingen voor Suriname geregeld worden: injecties, allerlei verklaringen, tekenen van het huurcontract, spullen verschepen, visum, etc.
Nu het eindelijk vakantie is, kan ik me langzamerhand gaan voorbereiden op mn LIO en ál mijn spullen in m'n koffer gaan stoppen.

Als het goed is, is het huis waar we in zullen verblijven helemaal klaar. (Begin november was er niets meer van het huis over, maar het schijnt dat ze in twee maanden tijd een heel huis bouwen. Ik ben dus benieuwd).. Mocht het huis niet klaar zijn, dan is er ergens in de straat een ander huis waar we tijdelijk kunnen verblijven.

Mijn voorlopige adres is Suriname zal zijn:
Gerardusstraat 9
Paramaribo
(postcodes kennen ze daar niet)

Voor nu:
Allemaal een goed uiteinde toegewenst en maak er een super jaar van!

Liefs, Annemarie

• 26 December 2006 - 17:22

Marloes:

JOEPIE, AFTELLEN!
    Ik heb er zin in, laat die tijd maar komen. Jij ook nog een super leuk oud en nieuw gewenst en tot over twee weken!
    Bosi,
    Marloes

• 26 December 2006 - 22:37

Judith:

Heb ook super veel zin. Eerst nog even knallen met oud en nieuw veel plezier en een gelukkig avontuurlijk nieuwjaar!

tan bun,
    Judith

• 27 December 2006 - 15:38

Nancy:

hoi ann, nog ff en dan ga je!! ik ga je wel missen hoor!
    kussies nancy

• 27 December 2006 - 18:26

Bjoekie:

Hey Ann,

Spannend hoor! Zal aan je denken, wanneer jij daar in dat warme land verblijft en wij hier in het kikkerlandje hihi! Ben benieuwd naar al de verhalen, zal het gaan bijhouden!

Kusjes Bianc. Geniet nog even van je vakantie!

xxxx

• 28 December 2006 - 12:13

Janet:

Heyyyy! Leuk dat je een site hebt aangemaakt, ik ga je zeker volgen!! Heeeeeeel veel plezier en maak er wat van
    Dikke kus!!!

• 31 December 2006 - 11:31

Amanda:

Hej allerliefst vriendinnetje van mij=)
    Ik ga jou echt super erg missen. Ik zal heel hard voor je duimen dat je daar een super tijd sult beleven. En we mailen wel elke week he!! Heel veel liefs en een dikke knuffel van je zus!

• 31 December 2006 - 13:34

Daantje:

hey lief,
    nu wordt het echt spannend!
    ik ga zeker al je verhalen lezen! geniet er lekker van en heeeeeeel veeeel plezier!!

dikkekus!

• 07 Januari 2007 - 13:51

Leonie:

Wat 'n mooie site! Leuk om je op deze manier te kunnen volgen! Ik wens je heel veel plezier toe en een leuke stage!
    Groetjes Leonie

• 07 Januari 2007 - 17:53

Ingrid:

Hey ann!! Bij deze wil ik jou ook een super tijd wensen in Paramaribo.... Geloof jij ook nog steeds niet dat t al zover is?? Als we terug komen zijn we ook helemaal klaar met school gewoon! Nou meis onwijs veel plezier en ik hou je in de gaten (site)! dikke (K)

• 08 Januari 2007 - 16:51

Mariska :

Hey lieverd!

Morgen is toch echt de dag. Om 9 uur staan we op schiphol om gedag te zeggen voor een lange tijd.
    Ik wens je vooral heel veel plezier in Suriname. Geniet van elk moment, no stress!

Ik zie je morgen!

dikke kus Maris

• 09 Januari 2007 - 18:28

Christel:

Heej meis!
    Hoop dat je goed bent aangekomen en in Suriname een super tijd krijgt!
    Ik wou je nog een smsje sturen maar wist niet of je het zelfde nr daar heb, of dat je daar een sim-kaart gaat kopen!!
    Ik begin je nu al echt te missen op de zaterdag hoor!!
    Liefs Chris

• 09 Januari 2007 - 19:28

Femke:

Hey Anne,
    ik hoop dat je een goede vlucht hebt gehad! Ik had je berichtje op hyves nog gelezen maar was te laat met antwoorden...In ieder geval heel veel succes en ik lees wel hoe het allemaal gaat!
    xxx

• 11 Januari 2007 - 15:53