Voorbereidingen
Door: Annemarie
Blijf op de hoogte en volg Annemarie
20 Oktober 2006 | Nederland, Purmerend
- Subsidie is binnen gehaald;
- Er is een huis voor ons geregeld (zie foto's) (Het huis wordt op dit moment nog verbouwd, dus of het al klaar zal zijn als wij er aankomen... Dat is de vraag.. :)) Maar dat zien we dan wel!;
- We hebben een driedaagse 'conferentie' in Schoorl gehad ter voorbereiding van onze LIO in Suri. Vele workshops met nuttige info en natuurlijk hebben we daar ook het Surinaamse volkslied geleerd;
- Ticket is geboekt --> 9/1/'07 - 8/5/'07;
- Stageschool is bekend.
Mijn stage zal 11 weken duren. Hierna volgt een vakantie van 2 weken en daarna zullen we nog 2 weken de bush in gaan om stage te lopen op een dorpsschool. Waar dat precies zal zijn is nog niet bekend;
Dit was het weer eventjes voor nu. Zo rond januari zal er wel weer een berichtje volgen :) !
Liefs, Annemarie
20 Oktober 2006 - 11:38
Nicolette:
Hii poppetj!
Leuk deze site =) Kan ik bijhouden wat je allemaal uitvreet! =P We gaan in de vakantie wat leuks doen hea! Kusjj -
20 Oktober 2006 - 15:23
Mariska:
Hey Hey, leuk dat je ook een site hebt. Ik ga hem regelmatig bekijken, want ik wil graag weten wat je allemaal doet. We moeten elkaar veel te lang missen! maar ja.. We zitten in ieder geval nog 'redelijk' dicht bij elkaar, hihi. Ik had je foto's natuurlijk al wel gezien, maar nu ik ze nog een keer zie denk ik wel, je hebt echt wel geluk gehad.
Oh, ik vind het echt onwijs spannend voor je en ik hoop dat je je daar gaat vermaken! Nou, een fijne herfstvakantie eerst. Geniet ervan, rust lekker even uit en geniet van je vriendinnen zo lang het nog kan (dat klinkt wel heel dramatisch)
Chau!! Liefs Mariska -
20 Oktober 2006 - 17:38
Paula:
Heey Ann...SUPER STOER!!! Echt heel leuk dat je daar heen gaat!, als ik de Pabo had afkunnen maken had ik er ook voor gekozen om samen met Sabrina naar het buitenland te gaan...echt heel gaaf!! Ik ben benieuwd naar al je belevenissen en zal je site ook zeker in de gaten houden!! Spannend allemaal hoor!! Verder alles goed? Dikke kus paula -
21 Oktober 2006 - 15:28
Anouk:
Echt super dat je gaat!
Veel succes met de rest van de voorbereidingen en geniet ook van de herfstvakantie!!
Veel liefs!
PS. dat huis ziet er relaxed uit, zeg! -
21 Oktober 2006 - 17:32
Daantje:
hey liefje!!
echt leuk je site! super,want dan kan ik bijhouden wat je daar allemaal doet en moet doen voor je stage!en je huis: t ziet er super uit allemaal! geniet er lekker van (maar ik spreek je nog wel voor die tijd:))
tot snel! liefs, daantje -
27 Oktober 2006 - 14:09
Nancy:
ik ga je wel missen hoor! maar ik weet zeker dat je het heel leuk gaat krijgen! hopelijk lukt het dat ik langs kan komen! kussies nancy -
28 Oktober 2006 - 13:20
Marloes:
Nog maar even wachten..... want dinsdag is het nog maar 10 weekjes! Heb er nu al zin in! U 2? Dacht het wel. Gaat alles goed met je voorbereidingen?
Tot 11 nov.
Marloes -
29 Oktober 2006 - 21:20
Christel:
Heejj!! Ziet er echt goed uit waar je gaat verblijven!! Het komt nu wel erg dichtbij he! Niet bang zijn word leuK!! Kus chris!! Tot zaterdag!! -
14 November 2006 - 06:39
Judith:
Nog 9 weken en dan gaan we...;) Hartstikke leuk dat jij nu ook een site heb ga hem zeker lezen!
Liefs,
Judith -
14 November 2006 - 17:58
Maaike:
Hey Lief!
Wat spannend allemaal! Het komt nu echt heel dichtbij!! Wel echt super!! Die foto's ook van je huis, echt leuk..
Ben blij met deze site.. Kan ik al jouw belevenissen bij houden!
Tot snel!
Liefs, Maaike
30 November 2006 - 15:03
Marloes:
Hoelang nog? ;) :P -
20 December 2006 - 15:35
Marieke:
Hey annemarie,
Wat onzetend leuk om de foto's te zien van je nieuwe huis in Suriname. Met een grote glimlach heb ik de foto's bekeken en ik hoop dat je net zoveel plezier als ons daar gaat beleven. Succes met de laatste voorbereideingen! geniet van alle nieuwe avonturen. Je weet, je kunt me altijd mailen!!!
Liefs Marieke -
24 December 2006 - 12:41
Nancy:
hoi ann, het is nu echt aftellen geblazen hihi, hoe laat vlieg je ook al weer? ik vergeet het steeds, stom he? kussies nancy